Slik deaktiverer du VPN i en nettleser

Før en sikker tilkobling er etablert kan du deaktivere den sikre tilkoblingen i vinduet i nettleseren din.

Hvis du vil deaktivere VPN i nettleseren,

klikker du på Avbryt i nettleservinduet som viser den sikre tilkoblingen.

Kaspersky VPN Secure Connection vil ikke ble deg om å aktivere en sikker tilkobling på dette nettstedet de neste seks timene. Når denne perioden er over, vil programmet be deg om å aktivere en sikker tilkobling til dette nettstedet.